Friday, 26 April 2013

Herbalife Healthy Meal Replacemnt

Bismillah...

Assalammualaikum..di entry kedua ni, Farah nak kongsi dgn semua ttg produk Herbalife..mula2 masa dgr ttg produk ni dari adik kesayangan Farah, Raja Firdaus, Farah ada pandangan skeptical ttg produk2 mcm ni..tapi setelah dipujuk oleh ibu dan adik, Farah buat keputusan utk cuba jugak consume Herbalife ni..dan dari hari ke hari, minggu ke minggu, dalam keadaan ON & OFF ambik produk, Farah mula nmpk sikit demi sikit kesan positif..kawan2 n family dah mula tegur, "Farah.! u dah kurus..!" terdiam skjp..dorang ni klu ye pun nak kata Farah dah gemuk, tak yah lah perli kata dah kurus.! hehehe..rupa2 nya tak laa..blk rumah terus timbang..ternyata..! dari 70kg berat asal, skrg dah turun kpd 65kg..wow..! Luar Biasa..! tipu lah klu Farah tak happy kan? hehe..masalah berat badan melampau Farah ni dah menghantui Farah sejak sebelum kahwin lagi..dan Alhamdulillah lepas dah consume Herbalife, berat dah mula turun..! dan skrg masih dlm proses turunkan kpd berat ideal, 58kg..fuh..! 7kg lagi nak kena buang..begitu lah serba sedikit ttg produk Herbalife ni..dibawah ni Farah kongsikan pic before n after Farah..dan juga pic ibu & ayah Farah yg juga consume Herbalife..akhir sekali, Thank You ALLAH, Thank You Herbalife...!


Ahaa..masa ni Farah tak berapa gemuk, tapi ini lah ibu Farah sebelum consume Herbalife..berat ibu masa ni 85kg..


inilah pic terkini Ibu Farah..berat terkini Ibu 72kg..Alhamdulillah..mmg Luar Biasa..!!


dan ini pula Ayah Farah yg tercinta..berat masa ni 90kg..


dan sekarang berat Ayah Farah 81kg..! turun 9kg dlm masa 4 bulan consume Herbalife..sgt Luar Biasa..!

Mesti ramai yg nak tgk pic before Farah kan? hehe..maaf ye.? pic nye terkecik pulak..tak mo marah ok?


masa ni berat Farah 70kg.! mmg tak best langsung..pegi mana2, org tegur tgh pregnant ke? sedih sgt..! penantian Farah & suami utk dpt kan baby belum tecapai..dan hingga hari ni dah 2 tahun lebih kami belum ada rezeki utk ada baby..tapi tak apa..Farah yakin penantian kami berdua ni berbaloi..InsyaAllah...






jeng...jeng...jeng...! ini lah pic Farah yg terkini, berat 65kg..! memang Luar Biasa produk Herbalife ni..jadi kpd sesiapa yg juga mempunyai masalah berat badan, dan ingin cuba consume Herbalife, boleh laa hubungi Farah ye? InsyaAllah..Farah cuba jadi Wellness Coach anda yg terbaik..

Email : rajafarah5788@yahoo.com
FB : www.facebook.com/HerbalifeHealthyMeal

Thursday, 25 April 2013

Salam Ekstravaganza..!

Bismillah..

Ya Allah...aku bersyukur padaMU Ya Allah..dengan izinmu, aku mampu hidup aman, tenang dan bahagia dimuka bumiMU ini..Alhamdulillah..

Assalammualaikum semua..Ini adalah entry Farah yg pertama..Jadi byklah hiccup here n there..harap dimaafkan ye? First of all, thanks kerana sudi melayan blog Farah ni..tujuan Farah, adalah utk share sedikit sebanyak kehidupan Farah dgn semua yang mengenali Farah..InsyaAllah..jadi Farah ingin mohon maaf jika ada terkasar & tersalah bahasa..

Not much to share for the 1st entry..but I'll share a lot more from time to time with u guys..InsyaAllah..

Also to update everyone, my latest activity sebagai anak seni ni..skrg Farah masih berlakon spt biasa, cuma dah tak aktif spt dolu dolu..hehe..sbb dah jadi isteri orang, mesti bataskan kegiatan seni..InsyaAllah..skrg ni Farah jugak byk buat pengacaraan..Alhamdulillah..rezeki dari Allah s.w.t. , Farah dapat mengacarakan sebuah Program bual bicara di TV Al Hijrah bertajuk "Soal Wanita"..jgn lupa tonton program ni k semua? Setiap Sabtu, jam 12tgh hari ok? Ingat..! Channel 114 di Astro ok? Thanks a bunch..! Dan jgn lupa Follow Farah di Twitter n Instagram ok.. @RajaFarahMBQ

Dalam masa yg sama, jadual Farah padat dgn aktiviti mengacara program tv utk Astro Oasis..apa tajuk program tu? Surprise..! hehe..pihak Astro Oasis nak buat kejutan utk semua peminat setia program ni..jadi kenalah tunggu smpi bulan Jun 2013 ni ok? bulan Mei & Jun 2013 ni Farah tak dak di Malaysia..Farah byk shooting di luar negara..sekali lagi, syukur Alhamdulillah..rezeki dari Allah..Farah mohon semua terus menyokong karier Farah dan doakan yang terbaik utk Farah ye?

Saja nak throwback sikit, Farah kongsikan pic pernikahan Farah dan cik abg tercinta dibawah ni.. LotsOfLove #rajafarahmbq


12-11-10 tarikh pernikahan kami..Alhamdulillah..doakan rumahtangga kami juga ye? Assalammualaikum...