Thursday, 25 April 2013

Salam Ekstravaganza..!

Bismillah..

Ya Allah...aku bersyukur padaMU Ya Allah..dengan izinmu, aku mampu hidup aman, tenang dan bahagia dimuka bumiMU ini..Alhamdulillah..

Assalammualaikum semua..Ini adalah entry Farah yg pertama..Jadi byklah hiccup here n there..harap dimaafkan ye? First of all, thanks kerana sudi melayan blog Farah ni..tujuan Farah, adalah utk share sedikit sebanyak kehidupan Farah dgn semua yang mengenali Farah..InsyaAllah..jadi Farah ingin mohon maaf jika ada terkasar & tersalah bahasa..

Not much to share for the 1st entry..but I'll share a lot more from time to time with u guys..InsyaAllah..

Also to update everyone, my latest activity sebagai anak seni ni..skrg Farah masih berlakon spt biasa, cuma dah tak aktif spt dolu dolu..hehe..sbb dah jadi isteri orang, mesti bataskan kegiatan seni..InsyaAllah..skrg ni Farah jugak byk buat pengacaraan..Alhamdulillah..rezeki dari Allah s.w.t. , Farah dapat mengacarakan sebuah Program bual bicara di TV Al Hijrah bertajuk "Soal Wanita"..jgn lupa tonton program ni k semua? Setiap Sabtu, jam 12tgh hari ok? Ingat..! Channel 114 di Astro ok? Thanks a bunch..! Dan jgn lupa Follow Farah di Twitter n Instagram ok.. @RajaFarahMBQ

Dalam masa yg sama, jadual Farah padat dgn aktiviti mengacara program tv utk Astro Oasis..apa tajuk program tu? Surprise..! hehe..pihak Astro Oasis nak buat kejutan utk semua peminat setia program ni..jadi kenalah tunggu smpi bulan Jun 2013 ni ok? bulan Mei & Jun 2013 ni Farah tak dak di Malaysia..Farah byk shooting di luar negara..sekali lagi, syukur Alhamdulillah..rezeki dari Allah..Farah mohon semua terus menyokong karier Farah dan doakan yang terbaik utk Farah ye?

Saja nak throwback sikit, Farah kongsikan pic pernikahan Farah dan cik abg tercinta dibawah ni.. LotsOfLove #rajafarahmbq


12-11-10 tarikh pernikahan kami..Alhamdulillah..doakan rumahtangga kami juga ye? Assalammualaikum...

2 comments:

  1. padatnye aktiviti akak sekarang . tapi takpe , tu semua rezeki kan kak . hehe . tak sangka dapat jumpa blog kak farah ni . cantikkk sangat blog akak !


    p/s ; akak pun cantikkk sangat . hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..saya suka tgk raja farah sekarang ni. Sentiasa melibatkan diri dlm program dan tv keagamaan. Semoga sntiasa diberkati Allah dan terus istiqamah..amin..

    ReplyDelete