Friday, 26 April 2013

Herbalife Healthy Meal Replacemnt

Bismillah...

Assalammualaikum..di entry kedua ni, Farah nak kongsi dgn semua ttg produk Herbalife..mula2 masa dgr ttg produk ni dari adik kesayangan Farah, Raja Firdaus, Farah ada pandangan skeptical ttg produk2 mcm ni..tapi setelah dipujuk oleh ibu dan adik, Farah buat keputusan utk cuba jugak consume Herbalife ni..dan dari hari ke hari, minggu ke minggu, dalam keadaan ON & OFF ambik produk, Farah mula nmpk sikit demi sikit kesan positif..kawan2 n family dah mula tegur, "Farah.! u dah kurus..!" terdiam skjp..dorang ni klu ye pun nak kata Farah dah gemuk, tak yah lah perli kata dah kurus.! hehehe..rupa2 nya tak laa..blk rumah terus timbang..ternyata..! dari 70kg berat asal, skrg dah turun kpd 65kg..wow..! Luar Biasa..! tipu lah klu Farah tak happy kan? hehe..masalah berat badan melampau Farah ni dah menghantui Farah sejak sebelum kahwin lagi..dan Alhamdulillah lepas dah consume Herbalife, berat dah mula turun..! dan skrg masih dlm proses turunkan kpd berat ideal, 58kg..fuh..! 7kg lagi nak kena buang..begitu lah serba sedikit ttg produk Herbalife ni..dibawah ni Farah kongsikan pic before n after Farah..dan juga pic ibu & ayah Farah yg juga consume Herbalife..akhir sekali, Thank You ALLAH, Thank You Herbalife...!


Ahaa..masa ni Farah tak berapa gemuk, tapi ini lah ibu Farah sebelum consume Herbalife..berat ibu masa ni 85kg..


inilah pic terkini Ibu Farah..berat terkini Ibu 72kg..Alhamdulillah..mmg Luar Biasa..!!


dan ini pula Ayah Farah yg tercinta..berat masa ni 90kg..


dan sekarang berat Ayah Farah 81kg..! turun 9kg dlm masa 4 bulan consume Herbalife..sgt Luar Biasa..!

Mesti ramai yg nak tgk pic before Farah kan? hehe..maaf ye.? pic nye terkecik pulak..tak mo marah ok?


masa ni berat Farah 70kg.! mmg tak best langsung..pegi mana2, org tegur tgh pregnant ke? sedih sgt..! penantian Farah & suami utk dpt kan baby belum tecapai..dan hingga hari ni dah 2 tahun lebih kami belum ada rezeki utk ada baby..tapi tak apa..Farah yakin penantian kami berdua ni berbaloi..InsyaAllah...






jeng...jeng...jeng...! ini lah pic Farah yg terkini, berat 65kg..! memang Luar Biasa produk Herbalife ni..jadi kpd sesiapa yg juga mempunyai masalah berat badan, dan ingin cuba consume Herbalife, boleh laa hubungi Farah ye? InsyaAllah..Farah cuba jadi Wellness Coach anda yg terbaik..

Email : rajafarah5788@yahoo.com
FB : www.facebook.com/HerbalifeHealthyMeal

2 comments:

  1. wahh memang betul betul berkesan produk herbalife ni . bella pun ade jugak kenal org2 yg guna produk ni . memang nampak sangat perubahannya . tapi , kak farah berisi pun still nampak cantik lah . btw , all the best sis ! ^^

    ReplyDelete
  2. bgus jugk produk nie...btw zyra follow blog akk...follow me back ok :)

    ReplyDelete